Den spanska popstjärnan har avslöjat att hon “avslutar cyklerna för dessa inspelningar” i en uppdatering om hur hon följer upp 2018 års kritikerrosade “El Mal Querer”.

I en intervju med tidningen Vogue retade hon: ”Det här är ögonblicket, tror jag, där allt flyter, jag avslutar sångerna och det känns annorlunda än början på året.

“Nu avslutar jag inspelningen och är väldigt nöjd med dem.”

‘El Ma Querer’ innehöll hitsingeln ‘Malamente’, hennes första flamenco-poplåt, som visade sig vara populär över hela världen med ‘Keeping Up with the Kardashians’ -stjärnan Kourtney Kardashian och popmegastjärnan Dua Lipa som berömde den på social media.

Sine, Rosalía har släppt en rad solo singlar och presenterat i en version av The Weeknds stora hit ‘Blinding Lights’.

Den 27-åriga sångaren samarbetade också med Travis Scott på den “super-aggressiva klubban” -spåret “TKN”.

Det markerade parets andra samarbete efter deras 2019 topplista ” Högst i rummet ”.

Under tiden väntar fansen fortfarande på Rosalias samarbete med Billie Eilish.

Om varför det inte är ute ännu sa musikstjärnan i april: “Under de två senaste veckorna har jag försökt avsluta Billie Eilish-kollabben.

“Jag tror att det går ganska nära.

“Jag tror att arrangemangen, jag tror att igår avslutade jag arrangemangen.

“Jag känner att produktionen, ljuddesignen är nästan klar, så jag behöver bara Billie för att kanske skicka sången och sedan skicka mig de idéer som de vill lägga till för att vi är där. Jag hoppas att Billie skickar mig sin sak till mig.”